Om Two Danes

Two Danes er et dansk tøjmærke, som blev etableret i København i 1982. Two Danes designer og producer tidsløst og enkelt tøj af høj kvalitet til den voksne kvinde.

Two Danes ejes og drives af et ægtepar bosat i København. Hun står for design og han tager sig af driften. De bakkes op af et loyalt og engageret team af medarbejdere, hvoraf flere har været ansat i mange år.

Two Danes har to profil butikker i midten af København, hvor den fulde Two Danes kollektion er tilgængelig. De 2 butikker – med navnet PINK – er multi-brand butikker, som ud over tøj fra Two Danes også fører tøj fra nøje udvalgte firmaer samt et større udvalg af design- og brugskunstvarer og boligtekstiler.

Stor er designerens glæde, når hun i sit lokalmiljø på Østerbro ser dejlige kvinder iført Two Danes tøj. Det samme gælder i indre by, hvor Two Danes har design-atelier i forbindelse med forretningen i Fiolstræde, som blev etableret allerede i 1989. Ligeledes er glæden stor for de mange trofaste kunder, som kommer igen og igen for at købe Two Danes tøj i PINK.

Vi er stolte af, at Two Danes kollektionerne endvidere sælges af 300 gode samarbejds-partnere i forretninger i Europa og Nordamerika.